11.2.2017

Valmennus & coaching

valmennusYksin on monesti vaikeaa mennä kohti uutta, tehdä urasuunnitelmia, nähdä mahdollisuuksia itsessään ja ympärillään. Ja kun aina toimii vaikeissa paikoissa samalla tavalla, saa aikaan aina samanlaisia tuloksia. Henkilökohtaisesta valmennuksesta saa silloin tukea ja uusia näkökulmia. Ryhmän työskentely ja tavoitteisiin sitoutuminen taas tehostuu ja vahvistuu yhteisessä valmennuksessa.

Henkilökohtaisessa valmennuksessa, coachingissa, käytössäsi on valmentaja, joka auttaa etsimään uusia ratkaisuja ja näkemään vaihtoehtoisia reittejä. Valmentaja on tukena matkalla kohti tavoitetta innostaen, tsempaten, rohkaisten ja kannustaen erilaisia metodeita ja harjoituksia avuksi käyttäen. Henkilökohtainen coaching lähtee aina valmennettavan omista tarpeista ja tavoitteista.

Yhteisön ollessa muutoksen äärellä tai ryhtyessä ottamaan käytäntöön uusia toimintatapoja, koko ryhmälle tai tiimille suunnattu valmennus on paikallaan. Tavoitteet täsmennetään yhdessä ja valmennuksessa niitä kohti mennään määrätietoisesti valmentajan kulkiessa rinnalla.

Valittavanasi on:

  1. Kiireenkesytys®  (yksilö tai yhteisö)
  2. Viestintäairut-valmennus (yhteisö)

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

lippalakki