Esimiesten elvytyspäivä -koulutus

Esimiehenä toimiminen on monesti yksinäistä puuhaa. Esimiehellä ei aina ole lähettyvillään kollegoita, joiden kanssa hän voisi tarvittaessa puhua ja pallotella auki esimiestyön haasteita.Odotuksia ja paineita tulee monesta suunnasta ja kaikkeen ei pysty tai kerkeä vastaamaan tai vaikuttamaan, vaikka kuinka haluaisi. Esimiestyö saattaa toisinaan tuntua hyvin raskaalta ja turhalta.

Esimiehen täytyy myös muistaa huolehtia omasta työssäjaksamisestaan, työn keveydestä ja sen ilosta, työn merkityksellisyydestä ja arvosta. Ja jotta esimies vielä pystyisi olemaan paras esimies omille työtekijöilleen, myös hänen täytyy välillä pysähtyä pohtimaan omaa esimiesidentiteettiään ja johtamistapaansa, kehittää vuorovaikutus- ja viestintätaitojaan, löytää omia vahvuuksiaan ja kehittämiskohteitaan ja vatvoa esimiestyötä yhdessä toisten esimiesten kanssa. Buustata osaamistaan toisten samassa tilanteessa olevien kanssa. Vakavasti, mutta keveällä otteella.

Esimiesten elvytypäivässä tämä kaikki on mahdollista!

LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ >>>>>>

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *