27.8.2017

KUKA TERHI?

Olen Terhi ja olen toiminut päätoimisena työhyvinvointiyrittäjänä vuodesta 2014 lähtien.

Työnohjaajaksi olen valmistunut Muurlan opistosta ja täydentänyt osaamistani esim. esihenkilöiden ja johtajien työnohjaamisopinnoilla ja työyhteisösovittelijan, systeemisen coachin ja debriefing-ohjaajan opinnoilla.

Muita opintoja olen suorittanut mm. erityispedagogiikasta ja kirjoittamisesta.  Olen myös kirjallisuusterapiaohjaaja. Taustani on sosiaalipuolella.

Työtapani on rehelliseen keskusteluun haastava. Uskon tekemiseen, toteuttamiseen ja ryhtymiseen. Annan tilaa pohdinnalle, mutta pyrin ohjaamaan nopeasti vaihtoehtojen, mahdollisuuksien ja ratkaisujen äärelle. Käytän keskustelun lisäksi työnohjauksissa toiminnallisuutta.

Työnohjaan laajasti sosiaaliapuolella: sosiaalityön, lastensuojelun ja perhetyön kentässä. Ohjauksia on ollut runsaasti myös vammaispalvelun, vanhustenhuollon, mielenterveys- ja päihdepalveluiden, terveydenhuollon ja varhaiskasvatuksen puolella. Vapaahtoistyön, yritysmaailman ja koulumaailman puolelta minulla on myös työnohjauskokemusta. Ohjattavani ovat yksilöitä, ryhmiä, yhteisöjä.

Lähityöskentelyä varten käytössä on työhuoneeni Hub Salossa (Tehdaskatu 6, 24100 SALO). Myös asiakkaan oma toimipiste tai muu sovittu työskentelypaikka käy. Työnohjaus voidaan toteuttaa myös ulkona.

 

Työhuone Hub Salossa

Etätyöskentely tapahtuu puhelintyöskentelynä tai verkkovälitteisesti (esim. Teams). 

Olen käytettävissä kun on tarvetta:
– työnohjaukselle / kriisityönohjaukselle
– debriefingille
– luennoille, koulutuksille, työpajoille
– työyhteisösovittelulle
– työhyvinvointikirjoittamiselle
– coachaukselle