Työhyvinvointikirjoittajat-verkkoryhmä 1 / aloitus 1.2.2024

✍ TYÖHYVINVOINTIKIRJOITTAJAT-verkkoryhmä 1 /

alkaa 1.2.2024 – ilmoittautuminen 17.1.2024 asti

PALAUTTEITA aiemmilta osallistajilta on alla ⬇️
TERVETULOA mukaan!
t. Terhi
”Kirjoittaminen auttaa jäsentelyssä ja löytämään kätköksissä olevia tiedostamattomia ratkaisuja ja askelluksia eteenpäin. Muiden kanssa keskustelu avartaa ajattelua.”
– Osallistuja
”Voi jakaa vain sen, minkä haluaa. Lopun voi pitää itsellään, jemmata, pyöritellä, tarkastella omissa nurkissaan. Ryhmä tuottaa lisäarvoa, arvokkaita näkökulmia ja laajentaa maailmankuvaa.”
– Anne
”Oivalsin ryhmässä sen kuinka hyvin kirjoittaminen toimii itselleni purkukeinona. Se ei toki ollut vieras tapa muutenkaan, mutta kirjoittaminen ohjattuna ja erilaisten tehtävien avulla yllätti monta kertaa siinä, miten kynä tuotti jotain aika odottamatontakin, joka oli kytenyt pinnan alla. Sain mm. työstettyä omaa työhön liittyvää haastavaa tilannetta lähihistoriassani, mikä kevensi oloani. Mukaani sain paljon viisautta muilta ryhmäläisiltä ja riemastuttavan hauskoja hetkiä ja oivalluksia omista ja muiden kirjoituksista.”
– Osallistuja
”Kun hengität, istahdat rauhassa alas ja annat kynän viedä, asiat alkavat tuntua ihmisen kokoisilta.”
– Krista
”Oivalsin kirjoittamisen voiman ja sen yhteyden sisimpääni. Kynä ja paperi on voimakas apuväline.”
– Maria
”Vaikka olemme erilaisissa tilanteissa ja asemissa työelämässä, on haasteissa ja iloissa paljon samaa. Ryhmässä parikeskusteluissa löytyi aina jotakin yhteistä, mitä pohtia ja työstää.”
– Johanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *